Радниця Трампа таємно приїхала до Москви: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Радниця Трампа таємно приїхала до Москви: що відомо

Радниця Трампа таємно приїхала до Москви: що відомо
Джерело:  online.ua

До Москви приїхала делегація Білого дому на чолі з радницею Дональда Трампа, директоркою із питань Росії та Євразії Ради з національної безпеки США Фіоною Хілл, передає ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Коммерсант".

Варто зазначити, що публічно про цей візит ні американська, ні російська влада не повідомляли. У ході візиту Фіона Хілл зустрілася з представниками Ради безпеки та МЗС РФ.

Як відомо, це не перший візит Фіони Хілл до Москви в якості радниці президента США, проте громадськості про її поїздки не повідомлялося – нібито, за наполяганням американської сторони.

"До приходу в адміністрацію президента США Фіона Хілл була науковим співробітником вашингтонського Інституту Брукінгса. Будучи автором біографічної книги "Путін: оперативник в Кремлі", вона неодноразово жорстко висловлювалася про владу РФ. Навесні 2018 року під час однієї зі зустрічей Фіона Хілл сказала послу РФ у Вашингтоні Анатолію Антонову, що у відносинах Москви і Вашингтона "все, ймовірно, стане значно гірше, перш ніж воно зможе стати краще", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року. Це зазначається у висновках резонансного розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?