Неочікувано пішла з життя відома голлівудська акторка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувано пішла з життя відома голлівудська акторка

Неочікувано пішла з життя відома голлівудська акторка
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Мая-Лесія Нейлор, яка зіграла одну з перших ролей у фільмі "Хмарний атлас", неочікувано для всіх пішла з життя - її було лише 16 років, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Цю сумну новину повідомили представники компанії A&J Management. За їхніми словами, смерть Маї-Лесії Нейлор наступила у неділю, 7 квітня.

"З глибоким сумом ми повинні оголосити, що в неділю, 7 квітня, померла Мая-Лесія Нейлор. Дуже сумно. Мая-Лесія була надзвичайно талановитою і важливою частиною A&J, ми дуже сумуємо. Наша любов і думки з усією її родиною і друзями в цей важкий час", – повідомили агенти.

На жаль, наразі невідомо, що стало причиною смерті 16-річної акторки. Мая-Лесія Нейлор раптово зомліла та більше не отямилась. Загадкову смерть розслідує поліція.

Красуня тільки розпочинала свою кар'єру. Всього у 16 років Мая-Лесія Нейлор могла похизуватись значними успіхами. Вона встигла зіграти роль у популярному фільмі "Хмарний атлас", який номінували на Золотий глобус. Окрім цього, акторку можна побачити у кінострічках "Червоний код" та "Нульовий індекс".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві помер відомий радянський актор Роман Карцев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?