Коломойський відверто розказав про відносини із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський відверто розказав про відносини із Зеленським

Коломойський відверто розказав про відносини із Зеленським

Український олігарх Ігор Коломойський розповів про відносини, які пов’язують його з шоуменом та кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. За його словами, вони почали тісніше спілкуватися із шоуменом у 2012 році, коли компанія "Квартал 95" підписала каонтракт із телеканалом 1+1.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Наприкінці 2011 – на початку 2012-го ми проводили з ним (Зеленським – ред.) досить складні і довгі перемовини: у нього закінчувався контракт з "Інтером", і ми були зацікавлені, щоб він перейшов на 1+1. Він хотів проводити перемовини не тільки з керівництвом каналу, а хотів, щоб хтось був з мажоритарних акціонерів. Познайомилися в діловій обстановці, під час проведення переговорів. Якось після цього склались якісь людські такі стосунки", - каже Коломойський.

Також бізнесмен підтвердив те, що Зеленський літав до нього в Женеву.

"Були візити ввічливості, привітання з днем народження. Я іноді вітав його з днем народження. Ну, часто в телефонному режимі вітав. А так був присутнім, здається, за весь час на одному дні народженні, і він у мене був на дні народженні, можливо, 1 – 2 рази", – сказав він.

Окрім того, Коломойський стверджує, що рішення Зеленського піти у політику було самостійним. Він також додав: якщо Зеленський захоче попросити у нього поради, обов’язково її дасть.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Коломойський заявив, що планує повернутись в Україну, якщо наступним президентом стане шоумен Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?