У Приватбанку пояснили, в якому випадку банк може змінити власника
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Приватбанку пояснили, в якому випадку банк може змінити власника

У Приватбанку пояснили, в якому випадку банк може змінити власника

Голова Наглядової ради Приватбанку Енгін Акчакоча заявив, що єдиний спосіб зміни власника банку – це продаж міжнародному інвестору з відмінною репутацією, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало тижня".

 "Незалежно від того, хто переможе в цих президентських перегонах, Приватбанк не зупиниться у своєму прагненні досягти справедливості... Один із головних пріоритетів наглядової ради полягає в тому, щоб повернути майже 160 млрд грн., якими змучена війною держава докапіталізувала банк перед лицем краху економіки", – додав Акчакоча.

За його словами, банк послідовно та наполегливо відстоює позиції в судах.

 "Ми не заплющуємо очі та не спускаємо на гальмах важливі питання, і не миримося з "телефонним" правом", –підкреслив голова Наглядової ради банку.

 Він додав, що слід максимізувати ринкову вартість банку та вигідно продати його надійному інвестору до 2022 року.

 "Єдиний спосіб зміни власника банку – продаж його міжнародному інвестору з відмінною репутацією. По-друге, не менш важливо повернути гроші, виведені з банку колишніми власниками", – наголосив Акчакоча.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського, якого пов’язують з мільярдером Ігорем Коломойським, відреагував на рішення Окружного адмінсуду про визнання незаконною націоналізацію "ПриватБанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?