В МОЗ звернулися до Порошенко та Зеленського з важливим проханням
Категорія
Україна
Дата публікації

В МОЗ звернулися до Порошенко та Зеленського з важливим проханням

В МОЗ звернулися до Порошенко та Зеленського з важливим проханням
Джерело:  online.ua

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун не рекомендує кандидатам у президенти вживати алкоголь перед сьогоднішніми теледебатам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку очільниці МОЗ.

Уляна Супрун не радить опановувати страх перед важливим публічним виступом за допомогою алкоголю. Навчитись контролювати свої емоції можна, почавши з правильної постави та розслаблення голосових зв’язок. Наприклад, можна покласти руку на грудину та кілька разів промовляти звук «хаммммм», щоразу нижчим тоном.

Щоб виступаючий уникнув страх перед виступом, в.о. міністра радить уявити, що глядачі сидять у піжамах.

«Всі сонні, непричесані, а ви такі свіженькі, в голові ясність, зараз їм розкажете. Нічого страшного із вами не станеться — усвідомте це», – пише Уляна Супрун у своєму Фейсбуку.

Під час виступу важливо знайти точки опори. Це можна зробили, розставивши ноги на ширині плечей. Розмахувати руками не треба – це може лише посилювати тривожність.

Ховати очі від глядачів, дивлячись у порожнечу, не варто. Навпаки, рекомендується знайти візуальний контакт з аудиторією. Це дозволить отримувати від глядачів зворотній зв’язок, зрозумівши, чи цікавить їх виступ. Супрун також радить не боятися робити паузи.

Приймати алкоголь перед виступом не рекомендується. Спиртне справді знімає тривожність на короткий термін, але є ризик того, що у людини почне плутатися мова та думки. Тому якщо хтось сильно хвилюється, йому краще прийняте заспокійливе, а не алкоголь.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, сьогоднішні президентські дебати між Володимиром Зеленським та петром Порошенко будуть транслювати у Росії та Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?