"Вони будуть прокляті": Лукашенко виступив з гучною погрозою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вони будуть прокляті": Лукашенко виступив з гучною погрозою

"Вони будуть прокляті": Лукашенко виступив з гучною погрозою
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що його країну неможливо зруйнувати, тому що в ній вже живе покоління незалежних білорусів, які дадуть потужну відповідь ворогові. З такою гучною промовою він виступив в ході щорічного послання до білоруського народу і парламенту, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Політик зазначив, що зараз багато "балаканини" про те, що Білорусь "кудись включать, поділять і інше", але це неможливо, оскільки громадяни народилися у вільній і незалежній країні.

"Той, хто сьогодні наважиться знищити Білорусь - президент, уряд чи ще хто - вони будуть прокляті нашим білоруським народом... А хто посміє зробити це силою - вони отримають потужну відповідь від нашого народу, перш за все від тих, хто народився в суверенній і незалежній Білорусі", - наголосив Лукашенко.

Як відомо, останнім часом Кремль активно розвиває так звану Союзну державу, до якої входять Росія і Білорусь. Розмов про можливу окупацію Білорусі Росією стає більше – і такий сценарій починає справді хвилювати міжнародну спільноту. Що цікаво, угоду про тісну співпрацю країни підписали ще у 1997 році, однак реальних результатів у цьому напрямку було небагато.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що  Білорусь та Росія подумають про спільну відповідь на можливу появу у Європі або Україні ядерних ракет США середньої і меншої дальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?