Букмекери оприлюднили шанси Порошенка та Зеленського виграти вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Букмекери оприлюднили шанси Порошенка та Зеленського виграти вибори

Букмекери оприлюднили шанси Порошенка та Зеленського виграти вибори
Джерело:  24 канал

Букмекерські контори майже не вірять у те, що діючий президент України Петро Порошенко зможе переобратися на наступний термін. Про це свідчать дані провідних фірм, які працюють на ринку спортивних та політичних тоталізаторів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 24tv.

За прогнозом букмекерів компанії «Фаворит», шанси на перемогу кандидата у президенти Володимира Зеленського оцінюються як 1 до 1,12. Коефіцієнт виплат у разі виграшу Петра Порошенка становить 1 до 5. Таким чином, поставивши сьогодні на Зеленського 100 гривень, за кілька днів можна буде отримати 112 гривень. Але лише за умови, що актора серіалу «Слуга народу» офіційно оголосять президентом України.

Відповідно, якщо цієї неділі Петра Порошенка переоберуть на наступний термін, за кожні 100 гривень, поставлені у букмекерів, можна буде отримати 500 грн.

У іншій відомій конторі – «Фаворит» коефіцієнт на виграш кожного з кандидатів ще вищій. Відносно Зеленського він становить 1 до 1,33. Щодо Порошенка – 1 до 6,5 (тиждень тому – 3,10).

Букмекерська фірма «Парі-Матч» теж більше схиляється до перемоги Володимира Зеленського. Його коефіцієнт перемоги дорівнює 1 до 1,17. Шанси Петра Порошенка оцінюються із розрахунку 1 до 5.

Втім, азартним громадянам варто пам’ятати, що виплата виграшу може бути анульована чи затримана, якщо під час голосування чи підрахунку голосів будуть зафіксовані масові порушення. У цьому випадку другий тур виборів може бути оголошено недійсним за рішенням суду.

За даними ONLINE.UA, цього тижня обидва кандидати витратили рекордну суму на агітацію. Значна частина з неї була перерахована в якості оплати за розміщення телевізійних роликів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?