Обмежуючи експорт нафти, Росія починає тиснути на Зеленського – блогер
Категорія
Політика
Дата публікації

Обмежуючи експорт нафти, Росія починає тиснути на Зеленського – блогер

Обмежуючи експорт нафти, Росія починає тиснути на Зеленського – блогер
Джерело:  online.ua

Оголосивши про заборону на експорт до України нафти, нафтопродуктів та вугілля, керівництво Росії починає тиснути за майбутнього президента. Про це пише відомій блогер Денис Казанський на своїй Facebook-сторінці, повідомляє ONLINE.UA.

Як вважають у Кремлі, президентом України майже напевно стане Володимир Зеленський. Тому його вже зараз підштовхують до початку «конструктивного діалогу» з Росією. Оскільки заборона експорту російського палива гарантовано підвищить ціни на бензин на внутрішньому ринку, новообраний лідер України буде змушений зробити вибір: демонстративно принизитись перед Кремлем заради скасування ембарго, або продовжити курс на розрив з РФ.

На думку Казанського, якщо Володимир Зеленський спробує піти на поступки російському керівництву за рахунок національних інтересів України, це може викликати серйозне громадянське протистояння. Втім, рано чи пізно новому президенту все ж таки доведеться зробити вибір між пропозиціями Кремля та продовженням зовнішньополітичного курсу, який проводив Петро Порошенко.

Скоріше за все, вважає блогер, у Зеленського та його команди, «не тієї, що на ТБ, а реальної», спрацює «інстинкт самозбереження» і помилок Януковича вони не допустять, оскільки керувати країною та заробляти в ситуації громадянського протистояння буде «не дуже зручно».

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, кум президента Путіна Віктор Медведчук готовий запропонувати Зеленському повернення контролю над Донбасом, дешевий газ та інвестиції з РФ за умови внесення змін до Конституції України, де для ОРДЛО буде прописана автономія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?