Депутата Найєма в Одесі облили нечистотами (ВІДЕО)
Категорія
Події
Дата публікації

Депутата Найєма в Одесі облили нечистотами (ВІДЕО)

Депутата Найєма в Одесі облили нечистотами (ВІДЕО)
Джерело:  Думська

Народного депутата та відомого журналіста Мустафу Найєма, який прибув до Одеси для підтримки місцевих активістів, облили нечистотами. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання «Думская», це сталося після того, як депутат вирішив відвідати місце розташування Літнього театру.

На переконання одеської громадськості, сквер, де знаходиться театр, планують віддати під забудову торговельно-офісного центру. Планам остаточного знищення території Літнього театру перешкоджає лише відсутність дозволу Мінкульту.

«Ми створимо у Верховній Раді групу, яка буде захищати архітектурні пам’ятки в Одесі, які зараз незаконно забудовують. Сподіваюсь, що з цією групою ми будемо системно тиснути на правоохоронні органи і місцеву владу, аби вона припиняла це свавілля», – заявив депутат.

Мустафа Найєм повідомив, що кілька тижнів одеські активісти подали заяву в ГПУ, Нацполіцію та СБУ, у якій йдеться про наявність в їхньому місті організованого злочинного угрупування на чолі з мером Трухановим та Галантерником. Останнього багато хто називає тіньовим володарем Одеси.

Ситуація навколо Літнього театру, який розташований в центрі міста, загострилася 12 квітня, коли будівельники компанії, що належить Галантернику, під прикриттям «тітушок» почали демонтажні роботи. На території, де знаходиться театр, забудовник планує побудувати 8-поверховий ТРЦ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?