У Зеленського нагадали правила поведінки глядачів під час дебатів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського нагадали правила поведінки глядачів під час дебатів

У Зеленського нагадали правила поведінки глядачів під час дебатів
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Виборчий штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського нагадав на своїй сторінці в Facebook правила поведінки під час відвідин дебатів 19 квітня на НСК «Олімпійський». Ці правила складаються з кількох пунктів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

  1. Квиток обов’язково треба роздрукувати. Пояснюється це тим, що в електронному вигляді перепустка на стадіон діяти не буде. Один квиток надає можливість входу лише одній людині.

  2. До закінчення дебатів не дозволяється виходити за межі КПП стадіону.

  3. Особи, які мають ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння, на НСК «Олімпійський» допущені не будуть.

  4. Категорично забороняється приносити з собою фото- чи відеокамери, зброю, вогненебезпечні чи легкозаймисті засоби, наркотики чи алкоголь, будь-які напої, у тому числі безалкогольні, а також домашніх тварин. Заради безпеки настійливо не рекомендується брати з собою дітей.

  5. За порушення правил глядача буде виведено за межі стадіону або не допущено до його відвідин.

Вхід на стадіон буде відкрито з 16:00. Дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським розпочнуться о 19:00. Сайт ONLINE.UA буде транслювати їхній перебіг у режимі реального часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?