"Тільки давайте без дурі!": Лукашенко висміяв вибори в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

"Тільки давайте без дурі!": Лукашенко висміяв вибори в Україні

"Тільки давайте без дурі!": Лукашенко висміяв вибори в Україні
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко у посланні до білоруського народу й Національних зборів нагадав, що цьогоріч в Білорусі відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки. Політик закликав народ провести їх спокійно - "без дурі", натякнувши на президентську гонку в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посланням на  БЕЛТА.

"Президентські вибори пройдуть у суворій відповідності з законом у встановлені Конституцією терміни. Виборча кампанія повинна, як і завжди, пройти спокійно й організовано. Цього року відбудуться вибори до Палати представників і Рада Республіки. Вони стануть іспитом не лише для кандидатів у депутати й усієї вертикалі влади, а й для кожного виборця", – заявив лідер білорусів.

За його словами, жодних ігор не буде, адже країні потрібен "дієвий, активний, потужний парламент, у якому має бути представлена молодь, ветеранам має бути надана можливість поборотися".

"І не треба боятися висувати свої кандидатури, боротися – від партій, організацій. Це і є передвиборча кампанія, це і є вибори... Але тільки без дурі! Без забору крові, без дебатів на стадіонах та іншого (як в Україні – ред.). Ідіть до людей. Там основний фронт політичної боротьби", – заявив Лукашенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що його країну неможливо зруйнувати, тому що в ній вже живе покоління незалежних білорусів, які дадуть потужну відповідь ворогові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?