"Звідки у нього мій номер?": соцмережі збентежені через дзвінки від Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

"Звідки у нього мій номер?": соцмережі збентежені через дзвінки від Порошенко

"Звідки у нього мій номер?": соцмережі збентежені через дзвінки від Порошенко
Джерело:  online.ua

В соцмережах активно обговорюють новий метод агітації, який використовує чинний український президент та кандидат на цю посаду Петро Порошенко. Як відомо, на днях українцям почав телефонувати робот, який голосом Порошенко закликає прийти на вибори 21 квітня та проголосувати за нього, передає ONLINE.UA.

Багатьох виборців обурив такий метод, адже вони не розуміють, де команда чинного українського глави взяла номери їхніх мобільних телефонів.

Керівник секретаріату партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Максим Саврасов розповів, що не знає звідки у команди кандидата номери телефонів українців. Зокрема, на запитання, де штаб Порошенка взяв телефонні контакти українців, які є персональними даними, Саврасов відповів, що "алгоритму не знає".

Водночас він розповів, що масове обдзвонювання українців оплачується з виборчого фонду кандидата.

"Суму не знаю, проплачуємо з фонду", – сказав Саврасов.

Що цікаво, у проміжному звіті Порошенко від 13 квітня щодо видатків на передвиборчу кампанію не вказані витрати на такі дзвінки.

"Імовірно, ця стаття видатків міститиметься у фінальному звіті, який оприлюднять уже після другого туру виборів", - припускають в ЧЕСНО.

Про дзвінки від президента українці почали повідомляти у соцмережах з 18 квітня, відзначається, що вони тривають і досі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер Олександр Лукашенко висміяв вибори в Україні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?