В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися дебати Порошенко та Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися дебати Порошенко та Зеленського

В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися дебати Порошенко та Зеленського
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенко і Володимира Зеленського на київському стадіоні "Олімпійський" в Кремлі постараються записати і передати главі РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Речник Кремля додав, що як і раніше не знає, чи буде Путін у п'ятницю стежити за цими дебатами.

"Поки у мене немає інформації з цього приводу. Ми будемо дивитися обов'язково, майданчик поки що колеги мені не порекомендували. У будь-якому випадку спробуємо це записати і передати президенту. Може бути, у нього буде на вихідних якийсь час подивитися. Але, звичайно, ми все це в наші дайджести включимо", - сказав Пєсков.

Зазначимо, раніше політичний експерт Петро Олещук зробив прогноз щодо зміни тактики очільника Кремля, якщо новим президентом України стане Володимир Зеленський. За його словами, Путін, користуючись недосвідченістю шоумена, спробує зв’язати його сумнівними речами, щоб він не мав можливості для маневру. Але є шанс досягнути домовленостей щодо Донбасу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, хто може усунити Путіна від влади в Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?