Порошенко – Зеленському: Ви – мішок, у якому чорти й коти!
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко – Зеленському: Ви – мішок, у якому чорти й коти!

Порошенко – Зеленському: Ви – мішок, у якому чорти й коти!
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко вважає, що його опонент Володимир Зеленський буде слабким главою держави в разі перемоги, а ризики від його приходу до влади "зашкалюють".

Про це він заявив під час 5-хвилинної промови на стадіоні НСК "Олімпійський", де він виступав після Зеленського відповідно до жеребкування, передає ONLINE.UA.

Порошенко одразу перейшов на крик, а під кінець заявив, звертаючись до опонента:

"Ви – не кіт в мішку, Ви – мішок, а в вашому мішку – чорти й коти!.. Право народу – знати, що саме збирається робити кандидат у президенти воюючої країни. Саме він, а не його члени штабу, консультанти, радники. І ми так і не дізналися. А право народу – знати майбутнє, а не обливати одне одного брудом", – наголосив Порошенко.

На цю репліку Зеленський відповів трохи пізніше:

"Краще бути котом в мішку, ніж вовком в овечій шкурі!".

Як повідомляв ONLINE.UA, український шоумен та кандидат в президенти України Володимир Зеленський в ході дебатів розповів, як чинний український глава Петро Порошенко з апросив його на Банкову та переконував його знятися з виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?