Зеленський та Порошенко стали на коліна під час дебатів - фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський та Порошенко стали на коліна під час дебатів - фото

Зеленський та Порошенко стали на коліна під час дебатів - фото
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти Володимир Зеленський став на коліна перед матерями, дружинами та дітьми загиблих у російсько-українській війні на Донбасі. Петро Порошенко також опустився на коліна та поцілував прапор, який позаду нього тримала у руках одна з жінок, повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перед цим Порошенко запитав, чому шоумен раніше говорив, що готовий стати на коліна перед очільником Кремля Володимиром Путіним. Зеленський відповів, що готий стати на коліна перед будь-ким, аби тільки на колінах не опинилася сама Україна.

Також президент Петро Порошенко на стадіонних дебатах пояснив опоненту Володимиру Зеленському, яка його стратегія боротьби з корупцією

"Я не кат і не суддя. Президент створює необхідні умови для справедливого судочинства, створення слідчих органів, для чесного і неупередженого розслідування. І я робив і буду робити все, що від мене залежить", - заявив діючий президент.

Щодо своїх друзів Порошенко наголосив: "Жоден, підкреслюю, жоден з моїх друзів не має і не буде мати жодного відношення до корупції".

Він пообіцяв, що у разі наявності обґрунтованих підозр будь-хто з його знайомих припинить бути для нього другом і сяде у в'язницю.

Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко вважає, що його опонент Володимир Зеленський буде слабким главою держави в разі перемоги, а ризики від його приходу до влади "зашкалюють".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?