Не втримався: Зеленський вилаявся під час дебатів з Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Не втримався: Зеленський вилаявся під час дебатів з Порошенко

Не втримався: Зеленський вилаявся під час дебатів з Порошенко
Джерело:  online.ua

Завершуючи дебати на НСК "Олімпійський" кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв закінчити війну на Донбасі, а чинний президент Петро Порошенко – не допустити повернення олігархату. Український шоумен також вирішив не зраджувати своїй емоційності, тому не втримався і вилаявся, передає ONLINE.UA.

Так, Зеленський, відповідаючи на раніше поставлене питання Порошенка,щодо його цінностей і бачення держави, сказав: "Наші принципи – рівність всіх перед законом, зняття недоторканності, закон про імпічмент".

"Щодо медичної реформи. Якщо якісних ліків немає, доступних цін немає, умов в лікарнях, грошей немає, нормальних зарплат у лікарів немає, яка це нафіг реформа? З приводу доріг мені немає що сказати, бо їх немає. З приводу війни: ми зробимо все, щоб її закінчити", – додав він.

На жаль, шоумен так і не відповів Порошенко, чи піде на офіційні дебати на "Суспільному".

Порошенко у свою хвилину сказав:

"Друзі, вони не бачать, що зроблено за 5 років. Вони намагаються перетягнути це на будь-які інші напрямки. Ми з вами маємо об'єднатися для того, щоб повернути Крим в Україну, щоб захистити український Донбас, щоб захистити Україну від популізму і російських фейків", – сказав чинний президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, український шоумен та кандидат в президенти України Володимир Зеленський в ході дебатів розповів, як чинний український глава Петро Порошенко запросив його на Банкову та переконував знятися з виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?