Дебати на "Суспільному": прийшов лише один кандидат
Категорія
Україна
Дата публікації

Дебати на "Суспільному": прийшов лише один кандидат

Дебати на "Суспільному": прийшов лише один кандидат
Джерело:  online.ua

Український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський не з'явився на "Суспільному", щоб продовжувати дебати із чинним президентом і своїм опонентом Петром Порошенком. Про це повідомила в ефірі "Суспільного" ведуча Мирослава Барчук, передає ONLINE.UA.

Журналістка зазначила, що Зеленського не буде на "Суспільному". А Петро Порошенко готується до ефіру.

"Один прийшов тільки кандидат на ефір Суспільного. Прошу, Петро Порошенко, заходьте до студії, і відповідайте на питання", - сказала Барчук.

Нагадаємо, в ході дебатів на "Олімпійському" президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко закликав свого опонента Володимира Зеленського приїхати на офіційні дебати на телеканалі "Суспільне". Проте шоумен так і не відповів Порошенко, чи піде на офіційні дебати на "Суспільному".

Як повідомляв ONLINE.UA, завершуючи дебати на НСК "Олімпійський" кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв закінчити війну на Донбасі, а чинний президент Петро Порошенко – не допустити повернення олігархату. Український шоумен також вирішив не зраджувати своїй емоційності, тому не втримався і вилаявся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?