Порошенко зізнався, коли відчув жах на дебатах
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зізнався, коли відчув жах на дебатах

Порошенко зізнався, коли відчув жах на дебатах
Джерело:  online.ua

Чинний український глава Петро Порошенко заявив, що дебати на стадіоні "Олімпійський" мали "жахливу частину", коли шоумен Володимир Зеленський назвав бойовиків ОРДЛО "повстанцями".Про це він нагадав на національних дебатах в студії телеканалу "Суспільне", передає ONLINE.UA.

"Була жахлива частина, на якій я хотів би зупинитися окремо. Вона стосується позиції мого опонента, коли він назвав російських найманців регулярних сил РФ "повстанцями ЛНР" і "повстанцями ДНР", - сказав Порошенко.

Український лідер наголосив, що він 5 років доводив світу, що в Україні російська агресія.

"Термін про те, що є "повстанці ДНР", означає, що у нас немає Росії, що українці б'ються самі з собою, що "ДНР" має певний легітимний статус і що в Україні є громадянська війна", - додав політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, до поліції надійшло повідомлення про те, що  під час дебатів у студії "Суспільного" може відбутись теракт.  Про це під час ефіру повідомила ведуча Мирослава Барчук.Барчук зазначила, що поліцію дзвінком повідомили про можливий замах на президента, однак Петро Порошенко заявив, що залишиться в студії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?