Відома британська співачка неочіковано повідомила про розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома британська співачка неочіковано повідомила про розлучення

Відома британська співачка неочіковано повідомила про розлучення
Джерело:  Associated Press

Британська співачка Адель підтвердила інформацію про розлучення зі своїм чоловіком Саймоном Коннекі. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press, відповідну заяву оприлюднили представники співачки Бенні Тарантіні та Карл Фіш.

«Адель та її партнер розлучилися. Вони прагнуть виховувати сина в любові. Як завжди, вони просять поважати приватність. Більше коментарів не буде», – йдеться у електронному листі від представників співачки.

30-річна Адель почала зустрічатися зі своїм майбутнім чоловіком Саймоном Конеккі влітку 2011 року. У жовтні 2012 року вона народила сина на ім'я Анджело. На початку 2017 року Адель та Саймон таємно побралися.

За оцінками газети Sunday Times, співачка за свою кар’єру заробила 125 млн фунтів. Це дає їй можливість займати 19 сходинку у неофіційному заліку найбагатших музикантів світу. Якщо ж брати до уваги лише британських поп-зірок, то у цьому рейтингу вона залишається беззаперечним лідером. На другому місці за Адель знаходиться Ед Ширан, чиї статки журналісти оцінили у 120 млн фунтів.

За інформацією ONLINE.UA зараз Адель працює над четвертим студійним альбомом. Його вихід очікується в грудні 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?