У Швеції перекинувся автобус з туристами, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Швеції перекинувся автобус з туристами, є постраждалі

У Швеції перекинувся автобус з туристами, є постраждалі
Джерело:  online.ua

Туристичний автобус, який сьогодні вранці слідував з норвезької столиці Осло до Стокгольму, з’їхав з дороги та перекинувся. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Aftonbladet, аварія сталася близько 9:25 поблизу шведського міста Еребро.

За даними поліції, в аварії постраждало 14 людей. Двоє з них отримали важкі травми, але без ризику для життя. Усього в салоні автобусу перебувало 19 пасажирів, майже всі з них є громадянами Норвегії. За кермом транспортного засобу знаходився 70-річний водій.

Журналісти з’ясували, що поранених у ДТП було доставлено в різні лікарні: 11 людей прийняв медичний центр міста Еребро, ще троє перебувають у міській лікарні Карлскоге. Більшість пасажирів знаходяться у шоковому стані. Від допомоги лікарів відмовилися лише троє громадян.

Поліція поки не дає коментар щодо можливих причин аварії. Враховуючи поважний вік водія автобусу, не слід виключати людський фактор. Дорога, де сталося ДТП, вже відкрита для проїзду. Пошкоджений автобус було доставлено на поліцейський майданчик для проведення технічної експертизи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?