Пєсков: новому президенту України слід будувати добрі відносини з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Пєсков: новому президенту України слід будувати добрі відносини з Росією

Пєсков: новому президенту України слід будувати добрі відносини з Росією
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков радить новому президенту України будувати взаємовигідні відносини з Росією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Виступаючи на брифінгу для російських журналістів, Песков наголосив на тому, що новообраному лідеру України треба співробітничати з Росією з урахуванням інтересів своїх громадян та «на основі взаємної довіри» між двома державами.

Відповідаючи на питання відносно ситуації на Донбасі, Дмитро Пєсков підкреслив безальтернативність мінських угод. Кремль сподівається, що новий президент України не буде вдаватися до спроб силового розв’язання конфлікту в цьому регіоні.

Прес-секретар Володимира Путіна заявив, що жоден з кандидатів на посаду президента України не оголосив власного плану виходу з кризи на Донбасі. Тому керівництво Росії має надію, що новообраний лідер роз’яснить свою позицію відносно перспектив урегулювання збройного конфлікту після свого офіційного вступу на посаду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?