Стало відомо, скільки росіян дивилися дебати Порошенка та Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, скільки росіян дивилися дебати Порошенка та Зеленського

Стало відомо, скільки росіян дивилися дебати Порошенка та Зеленського
Джерело:  online.ua

Відразу кілька російських телеканалів вели пряму трансляцію президентських дебатів в Україні. Загальна кількість глядачів, які дивились у Росії дебати між Порошенком та Зеленським, перевищила 2 мільйони чоловік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ведомости».

За інформацією представників російського телеканалу НТВ, онлайн-трансляцію з Києва на їхньому каналі в Youtube дивилося 480 000 глядачів. У соціальній мережі «Одноклассники» кількість переглядів українських дебатів досягла 1,5 мільйона.

Телеканал «Россия 24» запустив відразу дві трансляції дебатів. На одній показували зображення з синхронним перекладом, на іншій – обговорення та коментарі гостей студії. Пікова кількість глядачів на Youtube-каналі телеканалу «Россия 24» досягала під час дебатів 40 тисяч чоловік.

Телеканал «Дождь» також вів трансляцію з Києва. Незважаючи на те, що це платна онлайн-платформа, відео дебатів показували у відкритому режимі всім бажаючим. За статистикою, яку повідомили представники «Дождя», загальна кількість глядачів трансляції, не враховуючи тих, хто дивився її через мобільні додатки та SmartTV, досягла 38 000 чоловік.

Крім цього українські дебати показували на Youtube-каналах RT (13 000 глядачів) та «Навальный-LIVE» (60 000 глядачів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?