Суд відхилив позов про зняття Зеленського з президентських виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд відхилив позов про зняття Зеленського з президентських виборів

Суд відхилив позов про зняття Зеленського з президентських виборів
Джерело:  online.ua

Шостий апеляційний адміністративний суд міста Києва відхилив позов про скасування реєстрації Володимира Зеленського кандидатом у президенти України, повідомляє ONLINE.UA.

Цей позов подав адвокат та спостерігач за виборами президента України в окрузі №221, що у Києві, від ГО "Українська асоціація акціонерів" Андрій Хілько, повідомляє він на своїй сторінці у Facebook.

На думку адвоката, позов, який сьогодні розглядався у київському суді проти його клієнта, не має жодних правових підстав як для подання, так і для задоволення.

Галайчук повідомив, що позивач Хилько неодноразово подавав подібні позови. Останнім серед них була скарга на те, що зустріч Володимира Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном є незаконною передвиборчою агітацією.

За словами автора позову Андрія Хилька, він регулярно подає скарги до суду не тільки проти Зеленського, але й проти Порошенка. За останні три тижні, як пише Хилько на своїй Facebook-сторінці, він подав 4 судові позови проти обох кандидатів у президенти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у «день тиші» поліція зафіксувала десятки порушень виборчого законодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?