Президентські вибори 2019: Вакарчук закликає усіх підтримати цікавий флешмоб
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори 2019: Вакарчук закликає усіх підтримати цікавий флешмоб

Президентські вибори 2019: Вакарчук закликає усіх підтримати цікавий флешмоб
Джерело:  online.ua

Український співак та незмінний лідер відомого гурту "Океан Ельзи" звернувся до українців напередодні другого туру президентських виборів. Музикант вкотре наголосив на важливості участі в голосуванні та закликав робити свій вибір у національному одязі.

Вакарчук запропонував українцям прийти на виборчі дільниці 21 березня у вишиванках, таку ідею він опублікував на сторінці у Twitter, передає ONLINE.UA.

Музикант додав, що сам зробить так само, і опублікував при цьому своє фото у вишиванці.

"Завтра йду на дільницю у вишиванці. Приходьте й ви! Україна в нас одна!", – написав він.

Варто зазначити, що відомі українці продовжують закликати співгромадян "не проспати" вирішальний день та віддати свій голос 21 квітня на другому турі президентських виборів. Зазначимо, лише 62,72% громадян України прийшли на виборчі дільниці 31 березня. 
Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український співак та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка закликав українців уважно перевіряти інформацію щодо виборів президента України, а також  спокійно і виважено приймати рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?