Рейтинг Трампа рекордно обвалився - нарешті відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Рейтинг Трампа рекордно обвалився - нарешті відома причина

Рейтинг Трампа рекордно обвалився - нарешті відома причина
Джерело:  online.ua

Рейтинг американського лідера Дональда Трампа впав до рекордного для цього року рівня після публікації розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо змови його команди з Росією перед президентськими виборами в США у 2016 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опитування Reuters.

Згідно з останніми даними, рейтинг глави Білого дому впав на три пункти відразу після публікації доповіді Мюллера.

У березні 2019 року діяльність Трампа схвалювали 43% опитаних, а 15 квітня цей показник був на рівні 40%. Після публікації доповіді рейтинг Трампа впав до 37%. Роботою президента США незадоволені 56% опитаних американців, 40% вважають, що Трампу потрібно оголосити імпічмент. Крім того, 47% людей виступили за те, щоб він пішов у відставку.

Варто зазначити, що ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року. Це зазначається у висновках резонансного розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський Конгрес розпочав розслідування щодо ймовірного перешкоджання правосуддю та зловживання владою з боку президента Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?