Серія терактів у Шрі-Ланці. Сотні загиблих, включаючи іноземців
Категорія
Події
Дата публікації

Серія терактів у Шрі-Ланці. Сотні загиблих, включаючи іноземців

Серія терактів у Шрі-Ланці. Сотні загиблих, включаючи іноземців
Джерело:  online.ua

У Шрі-Ланці скоєно серію масштабних терористичних актів. За інформацією ONLINE.UA, йдеться щонайменше про 185 загиблих мирних жителів, серед них становлять 35 іноземці. Понад 500 людей травмовано.

Дані про загиблих у восьми терактах щогодини оновлюються. Скоріше за все, їхня чисельність може зрости.

За останньою інформацією, терористи-смертники скоїли вибухи в католицьких церквах під час пасхальної меси, а також в інших людних місцях, включаючи готелі, популярні серед іноземців. Більшість терактів скоєно у столиці Коломбо.

Як повідомляється на сайті TheFirst.lk, практично одночасно атакам піддалися три готелі в центрі Коломбо («Шангрі-Ла», «Циннамон Гранд» та «Кінгсбері») та три католицькі церкви: одна - в столиці, одна - в її передмісті Негомбо, ще одна - в курортному місті Баттікалоа. У зв'язку з вибухами місцева влада Коломбо запровадила комендантську годину.

Відомо, що серед загиблих є американці, канадці та європейські туристи. Інформація про загиблих українців поки що не надходила.

Нагадаємо, що за даними ONLINE.UA, напередодні виборів в Україні, проросійські бойовики на Донбасі збільшили кількість обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?