Кількість порушень під час голосування йде на сотні – поліція
Категорія
Події
Дата публікації

Кількість порушень під час голосування йде на сотні – поліція

Кількість порушень під час голосування йде на сотні – поліція
Джерело:  Прес-служба МВС

Станом на 12:00 правоохоронні органи зареєстрували 281 заяву про порушення під час виборчого процесу. Інформацію про це на брифінгу у Києві оприлюднив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МВС.

За даними поліції, більшість порушень пов’язані з незаконною агітацією – 52; фотографуванням бюлетенів – 13, підкупом виборців та погрозами фізичної розправи – по 2. Ще один громадянин спробував винести свій бюлетень за межі виборчої дільниці.

Щодо географічного розташування найбільшої кількості порушень, то тут лідирує Дніпропетровська область, Донецька область та місто Київ.

Одне з порушень скоїв кандидат у президенти Володимир Зеленський. Як вже повідомляв ONLINE.UA, біля виборчої урни він показав всі охочим, напроти якого прізвища в бюлетені поставив відмітку.

За інформацією МВС, з тимчасово окупованих територій та Росії сьогодні надходить чимало дзвінків про «мінування» об’єктів інфраструктури в Україні. Здебільшого фальшиві повідомлення стосуються аеропортів та торгових центрів. Під час одного з анонімних дзвінків було повідомлено про мінування Каховської ГЕС. На щастя, жодне з повідомлень телефонних терористів не знайшло підтверджень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?