В штабі Зеленського розповіли, як хочуть вирішити проблему з "повстанцями" на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

В штабі Зеленського розповіли, як хочуть вирішити проблему з "повстанцями" на Донбасі

В штабі Зеленського розповіли, як хочуть вирішити проблему з "повстанцями" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спікер виборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков виступає за законодавче визначення термінології щодо бойовиків на Донбасі. Про це він розповів 21 квітня на брифінгу в штабі Зеленського, повідомляє ONLINE.UA.

"Я думаю, було б правильно, щоб такі дефініції були визначені на законодавчому рівні. На жаль, коли на сайті чинного глави держави ми бачимо формулювання "повстанці", щонайменше у трьох випадках, то, напевно, це має право на існування, але особисто я вважаю інакше. Я все-таки вважаю, що це бойовики, які воюють за так звані "ЛНР" і "ДНР", - сказав Разумков.

Він також прокоментував слова Зеленського на дебатах 19 квітня, коли він зачитував питання чинному президенту Петру Порошенко від громадян України.

"Ми не займаємося цензуруванням ні журналістів, ні наших співгромадян і того, як вони пишуть питання до кандидатів у президенти. Як було написано ("повстанці ДНР і ЛНР" - ред.), так і було озвучено", - пояснив Разумков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний український глава Петро Порошенко заявив, що дебати на стадіоні "Олімпійський" мали "жахливу частину", коли шоумен Володимир Зеленський назвав бойовиків ОРДЛО "повстанцями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?