Доба в зоні ООС: бойовики продовжують обстріли
Категорія
Україна
Дата публікації

Доба в зоні ООС: бойовики продовжують обстріли

Доба в зоні ООС: бойовики продовжують обстріли
Джерело:  online.ua

За минулу добу на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню, гарантії якого були надані Мінськими угодами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

Обстріли з боку російських найманців були зафіксовані в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» – поблизу населеного пункту Катеринівка. Противник використав автоматичні станкові гранатомети, автоматичну стрілецьку зброю та снайперські гвинтівки.

В результаті обстрілів одного українського військовослужбовця було поранено. На провокацію бойовиків підрозділи Об’єднаних сил дали адекватну відповідь.

Ще один обстріл з боку бойовиків був зафіксований неподалік населеного пункту Станиця Луганська. Противник обстріляв підрозділи ООС з автоматичної зброї. Вогонь у відповідь не відкривався.

За даними української розвідки, 21 квітня одного терориста було знищено та трьох поранено. Від початку поточної доби збройних провокацій з боку противника поки що не зафіксовано.

Нагадаємо, що за даними ONLINE.UA, 20 квітня ворог поніс великі втрати. Підрозділами ООС було знищено 4 терористів. Ще шість окупантів отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?