"Є план!": Зеленський нарешті зізнався, як він будуватиме стосунки з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

"Є план!": Зеленський нарешті зізнався, як він будуватиме стосунки з Росією

"Є план!": Зеленський нарешті зізнався, як він будуватиме стосунки з Росією
Джерело:  online.ua

Переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський заявив, що продовжить Мінський процес та роботу у Нормандському форматі. Про це він розповів у своєму штабі у КВЦ "Парковий" після озвучення результату Національного екзит-полу, передає ONLINE.UA.

"Ми будемо діяти в будь-якому випадку в Нормандському форматі, будемо продовжувати Мінський процес, ми будемо його перезавантажувати. Я вважаю, що там будуть кадрові заміни. У будь-якому випадку ми будемо продовжувати Мінський напрямок і йти до кінця заради того, щоб припинити вогонь, бо це найголовніше для нас - повернути наших хлопців живими", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що наразі завдання номер один повернути наших всіх ув'язнених, всіх полонених, військовополонених". Шоумен додав, що спілкувався з з батьками, матерями полонених РФ моряків.

"Я зроблю все, щоб повернути наших хлопців додому", - наголосив він.

За словами Зеленського, він та його команда розпочне "потужну інформаційну війну", щоб закінчити війну на Донбасі.

"Наш план-підготовка, ми будемо робити дуже потужну інформаційну війну з приводу того, щоб закінчити вогонь на Донбасі…. Ми вас (журналістів – ред.) запрошуємо, ми будемо з вами розмовляти. Найближчий час ми повідомимо всім. Всіх наших українських журналістів і блогерів. У нас є план дій", - зазначив Зеленський.

Він запевнив, що у його команди "є дуже креативні ідеї" і що їм "потрібна ваша допомога".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  влада РФ підозріло швидко відреагувала на результати екзит-полу  на другому турі президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?