"В України є шанс": у Путіна шокували резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"В України є шанс": у Путіна шокували резонансною заявою

"В України є шанс": у Путіна шокували резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв неочікувано для всіх заявив, що вибори президента України відбулися, і в країн з'явився шанс на "відродження вбитої економічної взаємодії", передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"Вибори в Україні відбулися. Результат показав явний запит на нові підходи при вирішенні проблем України", - написав він.

Медведєв вважає, що перед новим президентом України буде стояти завдання "консолідації країни з урахуванням сформованих за останні роки реалій".

"У мене немає сумнівів: новий керівник держави щодо Росії буде дотримуватися риторики, яку він використовував в ході передвиборної кампанії", - вважає Медведєв.

Він також наголосив, що не відчуває жодних ілюзій з цього приводу.

"У той же час шанси на поліпшення взаємодії з нашою країною все ж є. Що потрібно для цього? Чесність. І ще потрібен прагматичний і відповідальний підхід. Підхід, що враховує всі сформовані в Україні політичні реалії. Включаючи, ситуацію на сході країни. Тому головне, що слід побажати новому українському керівництву, - розсудливості", - звернувся Медведєв.

Також Медведєв побажав керівництву України "розуміння глибинної цінності відносин" народів РФ і України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  влада РФ підозріло швидко відреагувала на результати екзит-полу  на другому турі президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?