Тимошенко вимагає відставки уряду до парламентських виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко вимагає відставки уряду до парламентських виборів

Тимошенко вимагає відставки уряду до парламентських виборів

Лідерка парламентської фракції «Батьківщина» та колишній кандидат на посаду президента Юлія Тимошенко вимагає відставки уряду до майбутніх парламентських виборів. Про це вона заявила, виступаючи на погоджувальній нараді у стінах ВР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Українську правду».

Юлія Тимошенко закликала депутатів «не перетворюватися в гієн», не заважати, а дозволити новому президенту призначити всіх силовиків, включно з Генпрокурором, головою СБУ та Міноборони.

Коментуючи перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах, лідерка «Батьківщини» заявила, що хоче «привітати всю Україну з отриманням ще одного шансу на зміни».

«Ми добре пам’ятаємо, що такий шанс був отриманий Україною декілька разів – після Помаранчевої революції відкрилося вікно змінити все, але цей шанс був бездарно і абсолютно злочинно втрачений. Другий раз люди вибороли собі таке право після революції Гідності. Цей шанс не просто був втрачений, він був ганебно і принизливо злитий свідомо. І зараз третій шанс, який люди собі здобули мирним шляхом» – повідомила Тимошенко.

Щодо діючої влади, то голова фракції «Батьківщина» була набагато менш компліментарна. За її словами, «змінам і реформам» Петра Порошенка «оцінку дав народ від сходу до заходу».

«75% людей чітко сказали, що все що відбувалося 5 років, це було проти них», – додала Тимошенко.

Нагадаємо, що відомий економіст та політолог Сергій Фурса окреслив список найбільших викликів, які чекають на нового президента Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?