В штабі Зеленського пояснили, що буде зі зниженням тарифів
Категорія
Економіка
Дата публікації

В штабі Зеленського пояснили, що буде зі зниженням тарифів

В штабі Зеленського пояснили, що буде зі зниженням тарифів
Джерело:  ICTV

Політичний консультант виборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков пояснив, що питання зниження комунальних тарифів не входить в компетенцію глави держави. Про це він заявив в ефірі телепрограми «Факти ICTV», повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, Разумков звернув увагу, що економічні питання, включно з розмірами комунальних тарифів – «це не зовсім прерогатива президента». Глава держави, за його словами, може лише сприяти ліквідації корупційної складової при їх формуванні. Обіцяти, що комунальні тарифи знизяться «за день-два», президент не може.

Щодо інших питань, які звучали в студії «Фактів», консультант виборчого штабу Зеленського відповів наступне:

  1. Треба зняти недоторканість з депутатів, суддів, президента.

  2. Треба ухвалили закон про імпічмент.

  3. Розпуск парламенту – складне питання. Можливо, вдасться співпрацювати з діючою Радою.

  4. Врегулювання ситуації на Донбасі має іти згідно Мінських угод. Війну швидко закінчити не вдасться. Скасовувати «Мінськ» не можна, бо до нього прив’язані санкції проти РФ

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засідання Погоджувальної ради Юлія Тимошенко закликала уряд піти у відставку вже зараз, до нових парламентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?