"Занадто ідеальна": вишуканий образ Меланії Трамп вразив соцмережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Занадто ідеальна": вишуканий образ Меланії Трамп вразив соцмережі

"Занадто ідеальна": вишуканий образ Меланії Трамп вразив соцмережі
Джерело:  online.ua

21 квітня, коли весь католицький світ відзначав Великдень, перша леді США Меланія Трамп поділилася світлинами з святкування та продемонструвала неймовірний вишуканий образ. Дружина Дональда Трампа з'явилася перед папараці в елегантій сукні від люксового американського бренду, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Варто зазначити, що господарка Білого дому все частіше почала віддавати перевагу ніжним сукням та квітковим принтам. Так, за кілька днів до Великодня перша леді США обрала для подорожі у власний маєток в Мар-а-Лаго світле вбрання, поверх якого накинула пальто з візерунком темних квітів. А на сам Великдень одягнула елегантну і водночас ніжну сукню.

"Плаття на короткому рукаві та з пишною спідницею від американської дизайнерки Carolina Herrera підкреслило струнку талію Меланії Трамп та її шоколадну засмагу, а пастельні відтінки лише додали ніжності та виглядали дуже доречно у таке велике християнське свято. Оскільки у день католицького Великодня сонце у Флориді було, як завжди, палючим, перша леді США одягнула темні сонцезахисні окуляри", - сказано в повідомленні.

Соцмережі нахвалюють стиль чарівної Меланії.

"Занадто ідеальна; вона просто як лялька; неймовірна сукня - стильний образ; хотілося б так виглядати в її роки; ніжно та вишукано", - пишуть фанати першої леді.

Раніше ONLINE.UA публікував курйозне відео з Трампом, який не поділився парасолькою з дружиною, залишивши Меланію мокнути під дощем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?