Рай для книголюбів: новий додаток українських програмістів підкорює інтернет
Категорія
Технології
Дата публікації

Рай для книголюбів: новий додаток українських програмістів підкорює інтернет

Рай для книголюбів: новий додаток українських програмістів підкорює інтернет
Джерело:  online.ua

В Україні невпинно набирає популярності додаток з бібліотекою аудіокниг українською мовою "Абук", який наразі доступний для iOS та Android, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що з його допомогою можна купувати і слухати книги, що вийшли в українських видавництвах. Зараз у додатку доступні 40 книжок. Це художні твори класиків і сучасних письменників, освітня і ділова література. Ціни на твори варіюються від 55 до 135 гривень.

Вказано, що наразі в "Абук" можна слухати твори Сергія Жадана, Юрія Андруховича, Любка Дереша, Сергія Лойко, Герберга Веллса, Люко Дашвар, Едгара По.

Деякі книжки з аудіобібліотеки озвучили самі письменники, інші − актори, диктори радіо і телебачення.

Варто зазначити, що ще 20 грудня минулого року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася презентація соціального проекту реалізованого в рамках Громадського бюджету Києва — «Слухай. Бібліотека аудіокниг українською мовою», яка, що цікаво, є першою в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий винахідник і засновник Microsoft Білл Гейтс традиційно опублікував список найкращих книг 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?