Дружина Зеленського порівняла його з Порошенком
Категорія
Україна
Дата публікації

Дружина Зеленського порівняла його з Порошенком

Дружина Зеленського порівняла його з Порошенком
Джерело:  BBC

Олена Зеленська розповіла, які відмінності має її чоловік у порівнянні з Петром Порошенко. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC-Україна", на думку дружини новообраного президента, він, хоча і володіє українською мовою, має складнощі, оскільки поки що не в змозі швидко знаходити потрібні слова.

Щоб вирішити проблему з українською мовою, для Володимира Зеленського зараз шукають досвідченого викладача. На думку майбутньої першої леді України, у порівнянні з Петром Порошенко її чоловік розмовляє набагато швидшим темпом. Якщо діючий президент любить говорити повільно, роблячи тривалі паузи, то Володимир звик швидко вимовляти слова та речення. І оскільки він володіє українською недосконало, з'являється відчуття, що Зеленському важко говорити.

За словами Олени Зеленської, в штабі її чоловіка вже всі розмовляють українською. Сама ж вона вперше українську мову почула лише у другому класі школи від учительки. Також у них в родині були родичі, які говорили на суржику, тому мову розуміли. Вивчити українську їй вдалось на уроках літератури.

За освітою дружина нового президента – архітектор. За фахом їй працювати не довелось, бо вона вже багато років пише сценарії для шоу «Вечірній квартал» та «Жіночий квартал».

Нагадаємо, що Олена Зеленська також заявила, що хотіла би поки залишитися поза інформаційним полем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?