Звільнення полонених українців: яким планом керується Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Звільнення полонених українців: яким планом керується Путін

Звільнення полонених українців: яким планом керується Путін
Джерело:  24 канал

Перемогу у президентських виборах в Україні з результатом у 73% здобув шоумен Володимир Зеленський - це підтверджують дані Національно екзит-полу. Політолог Олександр Шмельов наголошує, що попри таку велику підтримку до нього є чимало питань, зокрема про те, як у команді політика вестимуть перемовини з РФ щодо звільнення полонених українців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами експерта, у РФ вже майже рік триває громадянська компанія за обмін всіх українців на всіх росіян. За даними соцопитувань, таку вимогу підтримують майже 60% росіян.

"Російська політика влаштована так, що вимоги, які підтримують більшість населення, ігнорувати не можна. Але водночас не можна й іти на поступки, адже це означатиме проявити слабкість", – пояснив він.

Шмельов зазначив, що російська влада не хоче відпускати полонених моряків, оскільки їх арештували у повному беззаконні, при затриманні їх катували та били. Влада РФ не хоче, щоб вони про це розказували.

На думку політолога, саме тому Путін намагається закидати, що віддасть 24 моряка в обмін на всіх ув'язнених в Україні росіян, а тему інших полонених українців, включно з Сенцовим, буде намагатися закрити.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план  щодо окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?