Порошенко пообіцяв повернутись на Банкову після наступних виборів президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пообіцяв повернутись на Банкову після наступних виборів президента

Порошенко пообіцяв повернутись на Банкову після наступних виборів президента
Джерело:  online.ua

Діючий глава держави Петро Порошенко планує перемогти на наступних виборах президента. Про це він заявив під час зустрічі зі своїми прихильниками, які сьогодні прийшли на Банкову в рамках акції «Дякую, Петре», повідомляє ONLINE.UA.

Як можна побачити з відео, під стінами Адміністрації президента зібралося декілька сотень прихильників Петра Порошенка. Після того, як люди почали скандувати «Дякую, Петре», президент та його дружина вийшли з будівлі АП, щоб привітатися з присутніми. У короткій промові Порошенко заявив:

«Дорогі українці, і я вам дякую. Всі, хто прийшов зараз на вулицю Банкову. Українці по-різному проводжали президентів: у 2004 під час нашої Помаранчевої революції, у 2014 році під час Революції Гідності, але такого, як зараз Україна ще не бачила. Це стало можливим завдяки вам», – повідомив президент.

Далі Порошенко пообіцяв почати боротьбу за перемогу на парламентських виборах. Крім цього, він заявив про те, що повернеться на Банкову після наступних виборів президента.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, Генеральна прокуратура України сьогодні викликала для вручення підозр і допиту екс-голову Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника глави АП Олексія Філатова та екс-очільницю Нацбанка Валерію Гонтареву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?