Кум Путіна каже, що вже встиг розчаруватися в Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Кум Путіна каже, що вже встиг розчаруватися в Зеленському

Кум Путіна каже, що вже встиг розчаруватися в Зеленському
Джерело:  online.ua

Кум очільника Кремля Володимира Путіна та голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявив, що не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями. Про це він повідомив в ефірі російського пропагандистського каналу "Росія 24", передає ONLINE.UA.

За словами українського олігарха, його підтримкою Зеленський може заручитися, якщо "реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить".

"Дуже складно говорити про його обіцянки, пана Зеленського, тому що таких не було. Були окремі репліки, і то вони з'явилися в останні три-п'ять днів. Це все поки умовно", – сказав Медведчук.

Кум Путіна зазначив, що при двох "ні" Зеленського – амністії бойовикам і особливому статусу Донбасу – "говорити про те, що він буде робити щось для миру, поки дуже складно".

 "Може, ситуація зміниться. Може, це пов'язано з тим, що йому ще невідомі певні особливості процесу на Донбасі... На превеликий жаль, поки це саме так", – сказав кум Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UА, Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо. Такою була його реакція на намір Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?