Неочікувано: в Німеччині стверджують, що Зеленський кинув виклик Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: в Німеччині стверджують, що Зеленський кинув виклик Путіну

Неочікувано: в Німеччині стверджують, що Зеленський кинув виклик Путіну
Джерело:  online.ua

Влада ФРН переконана, що перемога Володимира Зеленського кинула виклик пострадянським структурам і особливо очільнику Кремля Володимиру Путіну. З такою гучною заявою виступив депутат Європарламенту від Німеччини з фракції Європейської народної партії Міхаель Галер, передає ONLINE.UA з посиланням на  DW.

"Зеленський зробив дуже цікаву заяву. Він звернувся до громадян на пострадянському просторі й сказав: мовляв, подивіться, те, що можливе в Україні, є можливим і для вас. Таким чином він кинув виклик пострадянським структурам і особливо також Путіну" – заявив Галер.

На його думку, для Росії тут ідеться швидше про внутрішньополітичне питання.Галер вважає, що у Москві зараз хочуть придивитись до Зеленського.

Він виступив за діалог із Росією, адже проблеми війни та окупації спричинені саме нею.

Варто зазначити, що раніше політичний експерт Петро Олещук зробив прогноз щодо зміни тактики очільника Кремля, якщо новим президентом України стане Володимир Зеленський. За його словами, Путін, користуючись недосвідченістю політика, спробує зв’язати його сумнівними речами, щоб він не мав можливості для маневру. Але є шанс досягнути домовленостей щодо Донбасу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна зізналися, чому не хочуть вітати Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?