Керівник президентської охорони прокоментував бажання Зеленського перенести АП із Банкової
Категорія
Україна
Дата публікації

Керівник президентської охорони прокоментував бажання Зеленського перенести АП із Банкової

Керівник президентської охорони прокоментував бажання Зеленського перенести АП із Банкової
Джерело:  Hromadske

Керівник Державної служби охорони України Валерій Гелетей висловив сумнів в доцільності перенесення Адміністрації голови держави з будівлі на Банковій у офісний центр. Про це він заявив в ефірі «Громадського», інформує ONLINE.UA.

На думку Гелетея, подібну ідею важко підтримати з точки зору безпеки президента. В урядовому кварталі голова держави буде більш захищеним, ніж перебуваючи в open space. Але керівник президентської охорони готовий забезпечити виконання і цього доручення.

«Звичайно, будь-яке рішення, яке ухвалить Президент, управління Державної охорони буде виконувати і буде йому забезпечувати безпеку незалежно від того, де це буде… Ми маємо достатньо сил і засобів для того, щоб забезпечити нормальне функціонування адміністрації президента і безпеку самого президента», – заявив Валерій Гелетей.

Також він додав, що відразу після інаугурації новобраного глави держави управління охорони почне контролювати безпеку в усіх місцях його перебування, у тому числі під час візитів всередині країні та за її межами.

Як відомо, Володимир Зеленський під час передвиборчої кампанії заявив, що в разі своєї перемоги не буде переїжджати у будівлю Адміністрації президента на Банковій, а облаштує свій офіс у open space.

За інформацією ONLINE.UA, Петро Порошенко вчора заявив, що у майбутньому збирається повернутися на Банкову, натякаючи на участь у чергових виборах президента у 2024 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?