Дебати Порошенко і Зеленського: українці обрали переможця
Категорія
Політика
Дата публікації

Дебати Порошенко і Зеленського: українці обрали переможця

Дебати Порошенко і Зеленського: українці обрали переможця
Джерело:  online.ua

19 квітня на НСК "Олімпійському" відбулися дебати між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенко. Зазначається, що вживу за ними спостерігали понад 20 тисяч глядачів, ще 80% українців дивилися трансляцію дискусії політиків. На думку переважної більшості глядачів, перемогу здобув лідер "95 Кварталу".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Вказано, що 49,5% українців переконані у перемозі Зеленського, 14% віддали свій голос Порошенку, ще 33% вважають, що дебати закінчились внічию.

"12% опитаних зауважили, що після дебатів їхнє ставлення до Зеленського погіршилось, а 27% – що покращилось. У той же час, ситуація з Порошенко дещо інша: 30% громадян змінили ставлення до чинного президента у гіршу сторону, і лише 7% покращили. Якщо брати окремо прихильників обох кандидатів, то 76% виборців лідера "95 Кварталу" вважали, що він переміг на дебатах, 1% віддали перемогу Порошенко, а 20% вирішили, що була нічия", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що серед прихильників глави держави 52% віддали перемогу йому, 4% – Зеленському, і 41% визначили, що була нічия.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко зізнався, коли відчув жах під час дебатів із Зеленським. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?