Вакарчук повідомив усім фанатам надзвичайно приємну новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук повідомив усім фанатам надзвичайно приємну новину

Вакарчук повідомив усім фанатам надзвичайно приємну новину
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук запропонував провести концерт на території Національного комплексу "Експоцентр України", більш відомого як ВДНГ, у День Києва 26 травня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook гурту.

"Я тут ішов поруч і подумав, а чому б тут не зробити несподівано концерт групи "Океан Ельзи", наприклад, на День Києва, 26 травня", - сказав Вакарчук з галявини на ВДНГ.

Він також додав, що непогано було б "поставити сцену на 360 градусів, зробити її доступною для перегляду, зробити одну суцільну фан-зону, ніяких сидячих місць, ніякої віп-зони".

 "Демократичний концерт з демократичними цінами в демократичній країні", - додав співак.

Музикант наголосив, що це чудова ідея, але про неї ще не знають шанувальники і музиканти "Океану Ельзи". Вакарчук також запропонував назвати концерт "Океан не мовчить".

"Океан не мовчить, не мовчіть і Ви", - заявив співак і закликав підтримати ідею у коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, чому Володимир Зеленський боїться Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?