Чому спорт не допомагає схуднути - пояснення дієтолога
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому спорт не допомагає схуднути - пояснення дієтолога

Чому спорт не допомагає схуднути - пояснення дієтолога
Джерело:  online.ua

Дієтолог Світлана Скосар пояснила, чому фізична активність дуже корисна для здоров'я, проте у більшості випадків вона не допоможе позбутися зайвих кілограмів, передає ONLINE.UA.

Як відомо, нам постійно пропонують абонементи у фітнес-клуби, спортивне харчування, фітнес-гаджети для зручності. Проте, за словами дієтолога, для досягнення результату необхідно змінити не щось одне, а відразу кілька аспектів свого життя.

“Проблема в тому, що ми їмо все більше і більше. Спорт не допоможе активно скинути вагу, поки ми споживаємо величезну кількість їжі, енергії. Спорт корисний для здоров'я. Але якщо ви намагаєтеся схуднути, то найбільша проблема — це їжа”, - каже Скосар.

Вона зазначає, що у людей, які втратили 13 кілограмів і підтримували вагу, є спільні звички: вони помірно і збалансовано харчуються і регулярно займаються спортом. Проте у цьому випадку фізична активність використовується як доповнення до харчування. Отже, в першу чергу потрібно перейти на здорове харчування, щоб схуднути.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що західні дієтологи назвали продукти, які допомагають позбутися від жиру на животі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?