Аналітик вразив прогнозом щодо нового iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Аналітик вразив прогнозом щодо нового iPhone

Аналітик вразив прогнозом щодо нового iPhone
Джерело:  online.ua

Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо, відомий своїми прогнозами щодо продукції компанії Apple, заявив, що нове покоління iPhone таки отримають підтримку технології 5G. Однак, це трапиться не у цьому році, передає ONLINE.UA з посиланням на MacRumors.

За його прогнозами, технологія 5G з’явиться у продукції Apple не раніше 2020 року. Аналітик зазначив, що після того, як конфлікт між Apple і Qualcomm врегульовано, компанія зможе випустити смартфони з підтримкою 5G. Та інженери не зможуть впровадити її у новинках, що представлять восени цього року.

Окрім того, він припускає, що ряд замовлень на модеми 5G виконає компанія Samsung.

Варто зазначити, що раніше купертинівці заявили про зниження продажів своїх смартфонів. Через це навіть розгорівся конфлікт між керівництвом компанії та інвесторами – останні подали на Apple до суду. Тож аналітик вважає, що підтримка 5G зуміє позитивно вплинути на продажі iPhone.

Нагадаємо, що головні конкуренти Apple – Samsung та Huawei, а також інші популярні китайські бренди, випускають смартфони з підтримкою 5G ще з кінця 2018 року. Тож додати цю функцію до iPhone для Apple вкрай важливо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що  компанія переосмислить ціну iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?