"Путін – казковий дол***": в Росії розгорівся новий скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

"Путін – казковий дол***": в Росії розгорівся новий скандал

"Путін – казковий дол***": в Росії розгорівся новий скандал
Джерело:  online.ua

У Росії розгорівся новий скандал - жителя Новгородської області Юрія Картижева оштрафували на 30 тисяч рублів за новим законом про неповагу до влади за два пости "ВКонтакте", в яких він нібито написав "Путін – казковий *******".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

За даними російських ЗМІ, чоловік на своїй сторінці у "ВКонтакте" постійно критикує російську владу. 31 березня Картижев опублікував на своїй сторінці два відео про владу РФ.

"Одне з них розповідало про те, що уряд Росії вирішив надати Киргизії безоплатну допомогу в розмірі 30 мільйонів доларів; другий ролик – опитування жителів Костроми про "Єдину Росію". Згідно прикладеними до справи скриншотами, обидва відео Картижев підписав "Путін – казковий *******".Картижев підтвердив "Медузі", що публікував ролики, але уточнив, що в постах лайки не було, мовляв, він написав "Путін – казковий дол...", а це може означати що завгодно, аж до "Путін – казковий довгожитель", - сказано в повідомленні.

За словами самого чоловіка, напис "Путін – казковий *******" на його сторінці залишили поліцейські, які нібито зламали його сторінку і відредагували пости.

Як повідомляв ONLINE.UA,  громадянина РФ, юриста Дмитра Третьякова засудили до двох років умовно через те, що він зробив репост допису журналіста Аркадія Бабченка  у Telegram. Варто зазначити, що чоловіка арештували ще торік, у квітні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?