Вселенський Патріарх неочікувано звернувся до Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Вселенський Патріарх неочікувано звернувся до Зеленського

Вселенський Патріарх неочікувано звернувся до Зеленського
Джерело:  online.ua

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України, надіславши йому відповідного листа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на надзвичайного і повноважного посла України в Туреччині Андрія Сибіга.

"Переконливі схвалення і підтримка, які ви здобули від співвітчизників під час голосування, дійсно є свідоцтвом надії і довіри до вас та дозволяє продовжити вести вашу величну країну до ще більших висот і розширених горизонтів у майбутньому", - йдеться в листі.

Вселенський патріарх наголосив, що уважно та із задоволенням спостерігає за прогресом і оновленням, які Україна здобуває день за днем.

 "Висловлюємо впевненість щодо вашої харизми і адміністративних здібностей, молимося за те, щоб ваш президентський термін був успішним, і щоб ви могли насолоджуватись роками динамічного служіння людям та надихаючого керівництва країною", - сказано в листі.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей зателефонувала президенту України Володимиру Зеленському і нагадала про необхідність працювати разом для стримування російської агресії та очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?