Зірка "Гаррі Поттера" таємно одружився - опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" таємно одружився - опубліковані фото

Зірка "Гаррі Поттера" таємно одружився - опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі у франшизі про Гаррі Поттера, нарешті одружився. Дружиною красеня стала акторка Джорджія Грум, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Британські таблоїди поширили чутки про таємне весілля після того, як пара вийшла на прогулянку в Північному Лондоні. Під час їх візиту до одного з кафе папараці зуміли зробити кілька фото. На знімках видно, що Джорджія Грум носить на безіменному пальці золоту каблучку. Це добре видно на фото, де британська акторка палить.

Руперт Грінт також засвітився з подібною каблучкою. Однак він одягнув прикрасу не на безіменний, а на середній палець.

"Представники голлівудського красеня вже встигли спростувати інформацію про таємне весілля. Однак у ЗМІ пригадали, що з 2011 року, відколи актор розпочав стосунки з Джорджією Грум, він відмовлявся коментувати свій роман. А в одному з нечисленних інтерв'ю заявив, що прагне найближчим часом покінчити із холостяцьким життям та створити повноцінну сім'ю. Відтак заява менеджерів голлівудського "Рона Візлі" може бути всього лише прикриттям його весілля", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома акторка Емма Уотсон на цьогорічній "оскарівській" вечірці з’явилася з новим тимчасовим татуюванням та здивувала шанувальників неграмотністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?