Ворог збільшив кількість обстрілів на Донбасі - є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог збільшив кількість обстрілів на Донбасі - є загиблі та поранені

Ворог збільшив кількість обстрілів на Донбасі - є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

24 квітня бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, з них вісім разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 і 82 мм.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Миколаївка; двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населених пунктів Авдіївка і Верхньоторецьке;двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Новогнатівка та Водяне;зі стрілецької зброї – в районі міста Мар’їнка.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вісім разів обстріляв позиції українських захисників: чотири рази з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Новозванівка; з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Троїцьке;
двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Попасна і Шуми; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту Луганське", - сказано в повідомленні.

В результаті обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Як зазначається, жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 24 квітня двох окупантів було знищено, ще трьох – поранено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представники Росії на мінських переговорах відмовилися підтримати пропозицію України  оголосити «великоднє» перемир’я на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?