Штаб Зеленського назвав "дві червоні лінії", які не переступлять з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Штаб Зеленського назвав "дві червоні лінії", які не переступлять з Путіним

Штаб Зеленського назвав "дві червоні лінії", які не переступлять з Путіним
Джерело:  online.ua

Речник передвиборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков запевняє, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії. Про він заявив в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

У Зеленського кажуть, що наразі готові до багатьох форматів обговорень.

"Єдине, до чого не готові ми – у нас є дві червоні лінії: ми не готові торгувати, здавати в короткострокову чи довгострокову оренду, дарувати в користування українські землі й українських громадян. Цього ніколи не станеться при президенті Зеленському", – сказав Разумков.

Речник штабу вкотре підкреслив, що "Крим – це окупована і анексована територія", що Крим і Донбас – українські.

"З приводу Мінська. На сьогодні до Мінська прив'язано вже надто багато. Ми зараз не говоримо, хороший Мінськ чи поганий. До нього прив'язані практично всі санкції, які здійснюються по відношенню до Російської Федерації... Дійсно, до Мінська багато питань, він дуже сильно забуксував. Але альтернативи йому поки ніхто не запропонував", – зазначив Разумков.

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що  вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?